Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Volkanin Yüregi Kadar Sizin Yüreginiz Yandi mi?

Volkanin Yüregi Kadar Sizin Yüreginiz Yandi mi?

Eski televizyon ve radyo sunucularindan Fatih Mehmet Köroglu, (61 FATIH)Trabzon`un Maçka Ilçesinde 11 Austos`ta Jandarma ekiplerine PKK`liler ates açti. Açilan ilk ateste 15 yasindaki çocugumuz Eren Bülbül sehit etildi. Eren Bülbül ün basina gelen olay Vo

 Volkanin Yüregi Kadar Sizin Yüreginiz Yandi mi?

Eski televizyon ve radyo sunucularindan Fatih Mehmet Köroglu, (61 FATIH)Trabzon`un Maçka Ilçesinde 11 Austos`ta Jandarma ekiplerine PKK`liler ates açti. Açilan ilk ateste 15 yasindaki çocugumuz Eren Bülbül sehit etildi. Eren Bülbül ün basina gelen olay Volkan Konak’in çocukluk yillarina denk gelse Tipki Eren gibi yapardi. Volkan Konak i Vatan Hainligiyle suçlamak kimsenin haddine degildir. Volkan’i vatan haini olarak görüyorsaniz siz duble vatan haini siniz... Hem de memleket ve toprak hainisiniz” diyerek isyan etti.

Köroglu, “Eminim Volkan Konak ta yasantisinin bir bölümüne kadar annesi Rahmetli Saynur Konak a yardimci olmak için o da sirtinda "agaç kabugu" tasimistir. Eren Bülbül ün basina gelen olay Volkan Konak in çocukluk yillarina denk gelse Tipki Eren gibi yapardi. Bugün de öyle. Volkan Konak i Vatan Hainligiyle suçlamak kimsenin haddine degildir. Maçka’dan ve Maçkalilardan "PKK ya yardim ve yataklik yapiyorlar" cümlesine taraftar devsirmek te mümkün degildir. Ülkeyi yönetenler deri ve sicak koltuklarinda oturmaya devam ederken O yörenin patikalarinda yürümüs, Misket oynamis, deresinde balik tutmus ve kazan gölünde dönem arkadaslariyla yüzmüs büyümüs ve Türkiye ye mal olmus bir sanatçinin omuzlarina bu yükü yükleyenlere ve de avuçlarinin içine bu bombayi birakanlara bir tane sözünüz yok öyle degil mi? Böyle bir insanin Türkiye Cumhuriyeti, Trabzon ve Trabzonspor için sizden farkli düsünebilecegini düsünüyor ve Onu vatan Haini olarak görüyorsaniz siz duble vatan Haini siniz... Hem de memleket ve toprak hainisiniz...

VOLKAN KONAK IN GEÇEN YIL SOSYAL MEDYA HESABINDAN BU KONU ILE ILGILI AÇIKLAMASINI PAYLASIYORUM SIZINLE... IYICE OKUYUN...


Üzerinden 2 yil geçmesine ragmen ülkede baslayan terör olaylari sonrasi Volkan Konak`inaçiklamalari tekrar gündeme getirildi. Yeni açiklamasi gibi sosyal medyada yayinlanan açiklamalar üzerine Volkan Konak suskunlugunu bozarak Facebook sayfasi üzerinden açiklama yapti.
`Sahibinin sesi sanal alemin katillerine cevabimdir` basliyla yazili bir açiklama yapan Konak kendisi hakkinda baslatilan linç girisimi ile ilgili olarak su ifadelere yer verdi;
"Destanimizda uygar olan, en önemlisi insan olan sizler varsiniz. Güzel ülkemiz ve dünyamiz sizlerle daha yasanilasi ve daha güzel.
Son günlerde sahibinin sesi olan, agzi köpürmüs ve karanlik beyinler, salyalarini ve de yalanlarini akitarak, berrak akan suyumuzu bulandirmaya çalismaktadirlar.
Hepinizin bildigi gibi 3 yil önce Karadeniz gezisine çikmak isteyen, adi geçen partinin milletvekillerine Sinop ilimizde linç girisimi olmus ve bu dalga dalga Karadeniz illerimize yayilmis, özellikle de benim sehrimde büyük tepkilere neden olmus ve linç eylemleri için hazirliklar yapilmisti. Bizlerden de yöre de sayginligi olan büyüklerimiz ve devlet yetkililerimiz insanlari sükunete davet etmek için sanatçinin toplumdaki kredisini kullanmami rica ederek yardim istediler. Zira sanat ve sanatçi her zaman kardeslik ve baristan yana olmustur ve olmak zorundadir.
 
Bizde herkesi kucaklayan bir dille, insanlarin seyahat özgürlügünün oldugunu, herkes her ile gidebilmeli, ( aksini düsünmek ülkenin bölünmüslügünü kabul etmek olurdu )tarihi ve turistik yerleri gezebilmeli, hatta geldiklerinde, dogdugum kasaba da onlari uygar ve medeni bir sekilde karsilayabilecegimi söyledim. Zira orta çag zihniyeti olan linç kültürüyle, çok inandigim ve gururla yakamda tasidigim topraklarimin yan yana konulmasina ve tarihe böyle geçmesine dayanamam.
 
Yillar önce kardes olan insanlarin kavgasini engellemek için söyledigim bu sözlerin, bugün katliamlarin ve hain pusularin kuruldugu bir dönemde söylemisim gibi kurgulanip yayinlanmasinin sebebi sizce ne?
Merak etmeyin bizlerin sert rüzgarlar agaci oldugunu söylemistik. Bizim ne dalimiz ne basimiz egilmez. Bu orta çag zihniyetli insanlar ülkemizi düsürdükleri durumdan panik olup, cepheyi genisletip, suçu paylastirmak telasindalar.
Biz teröristi efsane yapmayi bunlardan görmedik mi? Hirsizlik ve ülkeyi talan etmenin normal bir sey oldugunu, birçok insani sahte delillerle ve iftiralarla hapse atmayi, çocuklari öksüz birakip aglatmayi bunlardan görmedik mi? Yüzlerce korumalarla gezip, cesaretten bahsetme zavalliligini tebessüm ederek seyretmedik mi? Kendi çocuklarini vatan hizmetinden kaçirip, sehit olan garibanlarin cenazelerinde boy gösterip, nutuk atmayi bunlardan görmedik mi? ( Ben, para ve torpil olmadan, 1994 -1995 yillarinda, imkanim ve referanslarimin olmasina ragmen, Urfa ve Diyarbakir illerimizde, Anadolu insaninin ve toprak insaninin kardesligine hizmet ederek, vatani görevimi tamamlamis birisiyim.)
 
Simdi bu sahibinin sesi olan sanal âlemcilere bir çagrim var; Madem bu iftira ve karalama kampanyasinda bu kadar hünerlisiniz, birazcik yüreginiz varsa adresim belli, çikin o korkak karanliginizdan, gelip benim yüzüme söyleyin söyleyebilirseniz. Yoksa bu asil insanlarin önünde sizi alçak ve korkak sanal alem katili olarak ilan edip, tarihi yüzünüze tükürtecegim.
Sevgili uygar ve asil insanlar, benim için din ve irksal söylemlerle insanlari ayristiranlar ve de siddeti, ölümü, terörü destekleyip kardesligimizi bozan insanlar igrenç kisilerdir. Birakin ahbaplik yapmayi yanimdan bile geçemezler.

Kiymetlilerim, sizleri böyle bir konuyla mesgul ettigim için üzgünüm ama ne yapayim benim omuzdasim, benim yoldasim, yalan ve sahte duygularla beslemedigim, en zor animda omzunuza basimi dayadigim, biricik sevgi ve insanlik yumagimsiniz. Kisaca agaç düser, yakinina yaslanir. Bizim destanimizda sadece ‘’ büyük insanlik ‘’ olan sizler varsiniz. Hepinizi Ugur Mumcu yurttasligi, Mustafa Kemal devrimciligi ve uygarligiyla selamliyor, en derin sevgi ve saygilarimi sunuyorum”



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli