Yalçinkaya,?Siyasette Dürüst olalim?

Yalçinkaya,?Siyasette Dürüst olalim?

Saadet Partisi Ilçe teskilati önceki yillarda yerelde ve genelde siyasi gelismelerle ilgili basina verdigi bilgilendirme toplantilarina yeniden basladi.

Yalçinkaya,”Siyasette Dürüst olalim” 
Saadet Partisi Ilçe teskilati önceki yillarda yerelde ve genelde siyasi gelismelerle ilgili basina verdigi bilgilendirme toplantilarina yeniden basladi.

Saadet Partisi Ilçe teskilati önceki yillarda yerelde ve genelde siyasi gelismelerle ilgili basina verdigi bilgilendirme toplantilarina yeniden basladi.
Basini bilgilendirme toplantisina yerel basin mensuplarinin yani sira Partililerde katilim sagladilar. Ilçe Merkezinde verilen kahvaltidan sonra SP Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya yaptigi açiklamalarda Esenler Belediyesinin kendilerine haksiz uygulamalarda bulunarak saldiriya ugradiklarini söyledi.

Özellikle Islam alemi ve Ülkemizin menfaatleri dogrultusunda mücadele ediyoruz

Yalçikaya”Iki yil boyunca siz degerli basin mensuplari ile yaptigimiz degerlendirme toplantilarina yeniden basladik. Bizler Insanlik içi, Ülke için kamuoyunu bilgilendirme toplantilarina bundan sonra devam edecegiz. Çözüm önerilerimizi siz basin mensuplari araciligi ile duyuracagiz.40 yildir bu azimle, inançla bu Milletin huzura kavusmasi için özellikle Islam alemi ve Ülkemizin menfaatleri dogrultusunda mücadele ediyoruz, bundan sonrada bu mücadelemize böyle devam edecegiz.

 

Bizler Iktidara gelmek isteriz ancak dürüst siyasetle gelmek isteriz 

Bizler Iktidara gelmek isteriz ancak adalet ile gelmek isteriz bunun disinda ki bir düsünce ile iktidar olmak istemeyiz. AKP Iktidari ve belediyelerinin Ülkeye hayir getirecegi inancinda degiliz.%51 ile %49 un yok sayildigi bir Ülkede adaletten, hukuktan ve demokrasiden söz edemeyiz. Biz birbirimize düsmanlik beslememeliyiz. Etrafimiz küresel güçler ile sarilmisken bizler düsünceler görüsler ve inançlara saygili olma politikalari gelistirmeliyiz. Bakiniz on iki yil boyunca birbirine methiyeler dizenler bu gün kavga ederek birbirlerini en agir sözlerle hakaret edecek durumdalar. AKP ve Cumhur Baskaninin bu gün batirmaya çalistigi kurumun açilisini kendileri yapmisti.76 milyonu kandiriyorlar. Bunun adi ekonomik kandirmadir. Kisi basina 12 bin dolar düstügünü söyleyenler üç kat büyüdügümüzü söyleyerek dünya siralamasinda ekonomide 16.siradan 18.siraya geriledigimizi görmüyorlar mi?


  

Cumhurbaskanligi seçimlerinde SP kanunu engelle adayini çikaramadi. Çikan adaylar Milli görüs kriterlerine uymadigi için hiçbir adayi desteklemedik. AKP Cumhurbaskanligi seçimlerinin en basarisiz partisidir.%70leri beklerken umduklarini alamamislardir.

Cumhuriyet Meydaninda bizlere açikça saldiri yaptilar.

Cumhuriyet Meydaninda bizlere açikça saldiri yaptilar. Bizler hukuki yollara basvurduk hakkimizi sonuna kadar arayacagiz. Tüm birimlerden yazili izin belgeleri almamiza ragmen bizlere belediye zabita ekiplerinin belediye baskan yardimcisi tarafindan yapilan bu saldiriyi bir kez daha kiniyorum. Gösteri ve yürüyüsün bir Anayasal hak oldugunu bilmeleri gerekiyor. Ancak bunlar Anayasa ve hukuka saygi duymadiklari gibi tüm hukuksuzluklari yapmaya devam ediyorlar”dedi.

 

 

Algi operasyonunun esiri olarak oylarini verdiler.
Biliyorsunuz Yerel bir seçim geçirdik. Ancak bu seçimler yerel seçim olmaktan çikartilarak baska bir havaya sokuldu. Yerele dahil bir sey söylemek yerine kisilerin profillerini ortaya çikararak proje konusmak yerine varsa yoksa Basbakanin söylemleri konusuldu. Muhalefette bu politikalara ayak uydurarak önemli bir varlik gösteremedi. Belediyelerin yapmis olduklari yolsuzluklara ve yanlislara maalesef deginilmedi. AKP bir kaç sanal düsman yaratarak Halkimizi ölümü göstererek AKP sitmasina mahkûm etti. Tüm bunlarin sonucu muhalefetin basarisizligi idi. AKP’nin yarattigi algi operasyonu sonucunda oy veren halkimiz adaylarin profiline bakmadan yetenek ve projelerini görmeden bu algi operasyonunun esiri olarak oylarini verdiler.