Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yasamin Her Alaninda Adaletsizlik Var

Yasamin Her Alaninda Adaletsizlik Var

CHP Istanbul Il Baskani Cemal Canpolat, Maçka demokrasi parkinda yaptigi açiklamada adalet dedi. Canpolat, ?Yunusun dedigi gibi ?"Yaradilani Sev Yaradandan Ötürü" yaradanin yarattigi her seyi, yaradana olan sevgisinden dolayi sevdigini anlatir. Bende bu

 Canpolat,“Yasamin Her Alaninda Adaletsizlik Var”
 
CHP Istanbul Il Baskani Cemal Canpolat, Maçka demokrasi parkinda yaptigi açiklamada adalet dedi.  Canpolat, “Yunusun dedigi gibi “"Yaradilani Sev Yaradandan Ötürü" yaradanin yarattigi her seyi, yaradana olan sevgisinden dolayi sevdigini anlatir. Bende bu bayramda tüm halkimiza muhabbetin, sevginin, hosgörünün öne çiktigi, kavganin degil sevginin hosgörünün öne çikarak, herkesin kucaklastigi bir bayram yasamalarini diliyorum” dedi.
 
“Haksizliga ugrayanlarin yaninda CHP olur”
Canpolat,“Türkiye son on bes yildir her alanda gerildi, her alanda adaletsizligin oldugunu halkimiza yasattilar. Herkesin en çok ihtiyaci oldugu adaletin katledildigi bir dönemi yasiyoruz. Bu gidise dur demek hepimizin görev ve sorumlulugudur. Adalet  bir kisinin degil tüm halkimizin meselesidir. Daha dün Ergenekon kumpasi yasadik ve o kumpasçilarin bir kismi simdi içeride, bir kismi ise araniyor, Ogün genel baskanimiz “bir gün adalet size de lazim olur” demisti bugünde aynisini söylüyor. O gün halkimizin menfaatlerini biz savunuruz, haksizliga ugrayanlarin yaninda CHP olur diyen genel baskanimiz bugün halkinin yaninda ve halki için adalet diyor. Bakiniz ülkemiz adaletsizlik sarmali içinde, her yerde adaletsizlik var,  hukuksuzluk var!
 
“Yasamin her alaninda adaletsizlik var”

Devlet ihalelerinde tutun, egitimde, saglikta, ise girislerde, gelir dagiliminda adaletsizlik var. Ülkenin yönetiminde kadrolasma ugruna liyakat sahibi olmayan ne kadar yandas varsa köseleri tutmus, adeta ülkeyi çikmaza sürüklemek için kendilerine görev atletmisler. Yasamin her alaninda adaletsizlik var. Bugün genel baskanimizin yaptigi adalet ve özgürlük mücadelesidir, bu yalnizca Enis Berberberoglu ile sinirli degil, 80 milyonun esit yurttas olmasi, insanlarin tarafsiz bir yargi tarafindan, adaletli bir sekilde yargilanmasi veya haklarini arayabilmesinin mücadelesidir.  
 

“"Yaradilani Sev Yaradandan Ötürü"

Bölgelerin birbirinden ayrilmasi degil, bu cografyada yasayan herkesin birbirine yakinlasmasi ve birbiri ile kucaklasmasinin egemenligi için verilen bir mücadeledir. Herkesin bir arada, özgürce, kardesçe adalet içinde yasamasinin mücadelesini vermek için buradayiz. Bu mücadele hepimizin, 80 milyonun özgür yurttas ve özgür toplum olma mücadelesidir. Aslinda bugünkü iktidar mensuplarinin ve taraftarlarinin da burada olmasi ve bu mücadeleye destek vermesi lazim, çünkü herkesten çok onlarin adalete ihtiyaci var. 24 saat içinde bir basbakanlari görevden aliniyor, 24 saat geçmeden bir referandumla diger basbakanlari görevden aliniyor. Bunun için diyoruz yalnizca bir kisi için degil herkes için, her canli için ve bu evrenin özgür kalmasi için adalet… Adalet. AKP’nin kurucusu olanlar adalet diyor ve adalet yürüyüsümüze katilarak destek oluyorlar. Diger partilerden de yogun destek aliyoruz, kolkola girerek adalet için yürüyoruz. Baska bir partinin kuruculari içeri alinmis onlarda adalet diyor, issizimiz, yoksulumuz, gençlerimiz, kadinlarimiz yani herkes adalet diyor. Bizde herkes için adalet diyoruz ve adalet için bu yola bas koyduk, sonuna kadar adalet… Yunusun söyledigi gibi “"Yaradilani Sev Yaradandan Ötürü"  sözünü adaletsizlik yapanlara hatirlatarak, tekrar adalet diyorum.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı