22 Yasindaki Ahmet Atakan`i kaybettik
Antakya`da, ODTÜ protestolara destek vermek ve `Gezi parki` protestolarinda hayatini kaybeden Abdullah Cömert`in faillerinin bulunmasi için düzenlenen yürüyüse polisin gaz bombasi ile saldirisinda 22 yasindaki Ahmet Atakan hayatini kaybetti.
22 YASINDAKI GENÇ HAYATINI KAYBETTI
Müdahale sirasinda eyleme katilan 22 yasindaki Ahmet Atakan`in iddiaya göre basina gaz kapsülü isabet etti. Ambulansla Antakya Devlet Hastanesi`ne kaldirilan Atakan`in duran kalbi burada yeniden çalistirilarak yogun bakima alindi. Ancak yapilan tüm müdahalelere ragmen Atakan yaklasik 15 dakika sonra hayatini kaybetti.
Olayin duyulmasinin ardindan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, hastaneye gelerek Atakan`in durumu hakkinda bilgi aldi. Akgöl, hayatini kaybeden Atakan`in basinda darbe oldugunu söyledi.
ATAKAN: HAKSIZLIK KARSISINDA EGILME
Antakya`da, ODTÜ protestolara destek vermek ve `Gezi parki` protestolarinda hayatini kaybeden Abdullah Cömert`in faillerinin bulunmasi için düzenlenen yürüyüse polisin gaz ile saldirmasinin ardindan hayatini kaybeden Ahmet Atakan`in Facebook mesajlari yürekleri dagladi.
Iste o mesajlar:

Odatv.com