Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yavas “ Esenlerimize kültür anlaminda ve sanatsal anlamda katkida bulunmaktir”

Yavas “ Esenlerimize kültür anlaminda ve sanatsal anlamda katkida bulunmaktir”

Yavuz Selim Mahalle muhtari Recep Yavas “Amacimiz Esenlerimize kültür anlaminda ve sanatsal anlamda katkida bulunmaktir. Elimizden geldigince Esenlerimize katki saglayamaya çalisiyoruz. Eger bu konserin sonunda sizleri buradan tebessümle gönderebilirsek n

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarliginin geleneksel olarak düzenledigi Türk sanat müzigi korosu “Sevdanin Sihirli Nagmeleri” konseri Adem Bastürk Kültür Merkezinde düzenlendi.

YSM Türk Sanat Müzigi Konserine CHP Bayrampasa belediye meclis gurup baskani A. Fettah Dindar, CHP Esenler eski ilçe baskani Cemal Kaya, Trabzon Dernekler Federasyonu yönetim kurul üyesi Senol Özyurt, Esenler Rumeliler dernegi eski baskani Muharrem Aydinoglu ve yönetim kurul üyeleri, Yavuzselim mahalle sakinleri, yerel basin mensuplari ve Esenlerliler katildi.

Yavuz Selim Mahalle muhtari Recep Yavas “ Birileri gibi büyük rakamlarla degil, yüksek mali bütçe ödemeden koro üyeleri de gönüllü sponsorlarimizin destekleri ile Türk sanat müzigi korosunu olusturduk.  Gönüllülerden olusan, kisilerin destekleriyle, sanatçilarimizin gönüllülük esasiyla verdikleri emekle sizlerin huzuruna çiktik. Sayin koro sefimizin Kiliç Akman’in özverili çalismalari sonucunda hazirlanan Türk Sanat Müzigi koromuzun örnek alinmasi dileklerimle herkese iyi aksamlar diliyorum. Siz degerli misafirlerimize güzel ve huzurlu bir program izlettigimiz inanciyla her birinizi sevgiyle, saygiyla kucakliyorum. Bizleri yalniz birakmayan ve bu gecemizde Türk sanat müzigi koromuzun sundugu bu güzel eserlerini izlemeye gelen tüm gönül dostlarimiza sükranlarimi sunuyorum. Amacimiz Esenlerimize kültür anlaminda ve sanatsal anlamda katkida bulunmaktir. Elimizden geldigince Esenlerimize katki saglayamaya çalisiyoruz. Eger bu konserin sonunda sizleri buradan tebessümle gönderebilirsek ne mutlu bizlere” seklinde konustu.



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli