Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Yavuz Selim Mahallesi Sakinleri; `Olaylari çikaranlar`

Yavuz Selim Mahallesi Sakinleri; `Olaylari çikaranlar`

Esenler-Yavuz Selim Mahallesi Sakinleri, Pazar günü mahallelerinde kentsel dönüsüm ilgili bilgilendirme toplantisinda; olaylari çikaranlar davet edilmedikleri halde olayi provoke eder sekilde kalabalik bir sekilde oraya gelerek gövde gösterisi yapmaya çal

Yavuz Selim Mahallesi Sakinleri; "Olaylari çikaranlar"

Esenler-Yavuz Selim Mahallesi Sakinleri, Pazar günü mahallelerinde kentsel dönüsüm ilgili bilgilendirme toplantisinda; olaylari çikaranlar davet edilmedikleri halde olayi provoke eder sekilde kalabalik bir sekilde oraya gelerek gövde gösterisi yapmaya çalisanlardir” denildi. Yavuz Selim Mahallesi Sakinleri yasanan tartismalar alakali gazetemize bir basin açiklamasi gönderdi.

BASIN AÇIKLAMASI

Bu basin açiklamasi tarafgirligi ve yandasligi tescilli bir basin organinin iftira boyutundaki provokatörlük tutmadi adli yalan ve saçma haberi üzerine yapilmistir. Konu Yavuz Selim Mahallesi kentsel dönüsüm bilgilendirme toplantisidir.

Toplanti mahalle muhtarinin daveti üzerine gerçeklesmistir. Davet edilenler konusma verilenlerdir. Olaylari çikaranlar davet edilmedikleri halde olayi provoke eder sekilde kalabalik bir sekilde oraya gelerek gövde gösterisi yapmaya çalisanlardir.

Halkimiz ve davetliler görüslerini serdettikten sonra belediye baskaninin yanlis bilgilendirme sonucu daha giristen itibaren kendinden önceki konusmacilara hakaret ve söylemedikleri seyi itham ederek net bilgiler vermeyisi sonucu ortam iyice gerilmis Sayin Ayhan Bölükbasinin bunlara cevabi bunlari çileden çikarmis göz boyamasi tutmayinca kavga gürültü ile ortami bozarak çekilmeyi tercih etmislerdir.

Belediye sirketi Eskon sunum yapacak sekilde orada yerini almis ve bazi seyler gösterilecek iken sunum yapilmamistir. Is rakamalar ile boguntuya getirilmis, Havaalani acziyeti ortaya konulunca da buraya Havaalani konusulmaya gelinmedi diyerek isi geçistirmisler, mahalle muhtarinin daveti üzerine gelen konu ile ilgili kisilere soru sorma firsati verilmedigi gibi acziyet ve beceriksizlik provakasyonla geçistirilmeye çalismislardir.

Misafirlerden Belediye baskanina hakaret duyulmadigi gibi bayanlarin dahi yaninda küfür edenlerin davetsiz AKP ilçe yönetim kurulu üyeleri oldugu internet ortamina dahi düsmüstür. Sorulardan rahatsiz olan bir yönetim neyi yönetebilecektir.

Davet edilmedikleri halde olayi geren ve küfürleri internet ortamina düsen seçimlerde göze girme adina ortaligi karistiran kisilerin elindeki gazetede iftira atmaya ve olaylari bulandirmaya devam etmektedir.

Mahalle sakinleri olarak siyasi hirsiniza mahallemizi kurban etmeyin diyor ve isin teknige ve hukuka saygili insanlar eli ile yapilmasini diliyoruz.

YAVUZ SELIM MAHALLE SAKINLERI

 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli