Hasan Gürsoy/Gazete Esenler
Yaylacik Köyü Piknikteydi
Tunceli Nazimiye ilçesi Yaylacik Köyü Dernegi Geleneksellesen 3. Piknik Sölenini Kayabasi Mesire yerinde gerçeklestirdi.
Dostlugun, kardesligin ve eglencenin hakim oldugu senlikte türküler okundu, halaylar çekildi. Dernek Baskani Yusuf Gökçe, Yönetim kurulu üyeleri ve piknige katilan misafirler gönüllerince eglendigi piknige misafirlerde katildi. CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP Esenler eski Belediye Baskan adayi Yüksel Kiliç’ta katilanlar arasindaydi.
Piknikte konusma yapan Dernek Baskani Yusuf Gökçe” bizler Tunceli’nin Yaylacik köyünden Esenler göç edenleriz.2006 yilinda bir araya gelerek dernegimizi kurduk. Birbirimize destek olmak asimizi, isimizi bölüsmek için bir aradayiz. Dostça kardesçe yasamak kültürümüzü geleneklerimizi yasamak ve Anadolu insaniyla bu degerlerimizi bulusturmak için derneklestik” dedi.