Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yaz Spor Okulu 5 Bin Ögrenciye Kapilarini Açti

Yaz Spor Okulu 5 Bin Ögrenciye Kapilarini Açti

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan hayata geçirilen Yaz Spor Okulu, 5 bin Esenlerli çocuk için kapilarini açti.

Haber Merkezi / Gazete Esenler

Yaz Spor Okulu 5 Bin Ögrenciye Kapilarini Açti

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan hayata geçirilen Yaz Spor Okulu, 5 bin Esenlerli çocuk için kapilarini açti. Yaz Spor Okulu’nun açilis töreninde çocuklara spor kiyafetlerini dagitan Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu da, gelecegin sporcularini bu özel günde yalniz birakmadi.

 

Esenler Belediyesi tarafindan, çocuklari spora tesvik etmek ve onlara saglikli bir gelecek temin etmek amaciyla hayata geçirilen Yaz Spor Okulu, Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun katildigi bir törenle kapilarini açti. Yaz Spor Okulu’nda yaslari 7 ile 14 arasinda degisen toplam 5 bin çocuk, ögleden önce Esenler Belediyesi’ne ait ESGEV’lerde (Esenler Gençlik ve Bilgi Evi) milli ve manevi degerlerin ögretildigi Degerler Egitimi alacak. Ögrenciler ögleden sonra ise Bilgi Evleri önünden ücretsiz olarak kalkacak servislerle Esenler Stadyumu, Hali Sahalar ve Esenler Kapali Spor Salonu’nun bulundugu Esenler Spor Kompleksi’nde tecrübeli spor egitmenleri tarafindan futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, badminton, satranç, karate, güres, tekvando, izcilik yaz kampi ve engelli sporlari kategorilerinde egitim alacak.  

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçeklesen Yaz Spor Okulu açilis törenine Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun yani sira Belediye Baskan Danismani Abdullah Aksu, Belediye Meclis üyeleri, Birim Müdürleri, binlerce ögrenci ve velileri katildi.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı