Yeni bir çilgin proje daha geliyor..

Yeni bir çilgin proje daha geliyor..

CHP IBB Meclis Üyesi Hüseyin Sag yazili soru önergesini meclis toplantisinda sözlü okuyarak Kadir Topbas`in Istanbul için yeni bir çilgin proje düsündügünü ve Harem Otogarinin yerine yapilacak dev dönme dolap ile Istanbul`un tarihi siluetini tamamen degis

 

Yeni bir çilgin proje daha geliyor..

Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB) Meclisinin 2016 yili Eylül ayi Meclis toplantilarinda IBB Meclisinin CHP’li Üyeleri Hüseyin Sag, Hakki Saglam, Muzaffer Sahin, Aydin Düzgün, Seyit Ali Aydogmus, Deniz Erzincan, Nadir Ataman, Ülkü Koçar, Süleyman Kolcuogl, Ismail Söylemez, Dogan Olgun ve Taner Kazanoglu imzalari ile IBB Meclis Baskanligina sunulan ve oy birligi verilen önerge kabul edildi..

 
 

CHP IBB Meclis Üyesi Hüseyin Sag yazili soru önergesini meclis toplantisinda sözlü okuyarak Kadir Topbas’in Istanbul için yeni bir çilgin proje düsündügünü ve Harem Otogarinin yerine yapilacak dev dönme dolap ile Istanbul`un tarihi siluetini tamamen degistireceginin altini çizdi.

 “Tarihi yarimada silueti defalarca hançerlendi. Simdi Anadolu yakasi kaldi orasi da dönme  dolapla hançerlenmeye baslaniliyor. Yine hiçbir STK’ya sorma yok, halka sorma yok, meclis üyelerine sorma yok? Yine tek adam, yine tek seçici bu olamaz artik olmamali. Bakiniz böyle bir proje hayata geçirilebilir, iyide olabilir, fakat yeri burasi mi olmali” diyerek sitemde ve uyarilarda bulundu.