Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Yeniden Refah Partisi Esenler Gazeteciler Gününü Kutladi

Yeniden Refah Partisi Esenler Gazeteciler Gününü Kutladi

Yeniden Refah Partisi Esenler ilçe baskani Mahmut Okutan ve ilçe teskilati düzenlenen toplantida 10 Ocak Çalisan Gazeteciler gününü kutladi.

Yeniden Refah Partisi Esenler ilçe baskani Mahmut Okutan ve yönetim kurul üyeleri, 10 Ocak çalisan gazeteciler günü münasebetiyle ilçede faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya geldiler.

Yeniden Refah Partisi Esenler ilçe baskani Mahmut Okutan, “ilçemizde gazetecilik görevini üstlenen siz degerli gazetecilerimizle bir araya gelmenin mutlulugu içindeyiz. Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan basin yayin kuruluslarimizin, toplumumuzun bilinçlendirmesi ve bilinçlendirilmesi hususunda önemli rol üslenmektedir. Insanimizin haber alma hakkini saglayan dogru ilkeli ve tarafsiz görev anlayisiyla kamuoyunu bilgilendiren basinimiz. Toplumu düsünmeye arastirmaya ve dogru sonuçlari almaya yönlendiren en etkili araçlardan biri hale gelmistir.”

Okutan “Esenler ilçemizin gelisimini saglayan görevlerini her sarta mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir emek ile özveriyle yerine getiren emektar siz degerli basin mensuplarimizin gazeteciler gününü sahsim ve teskilatim adima en kalbi duygularimla kutluyorum.”



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli