Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Yerel Yönetimler Ve Kentsel Dönüsüm Paneli

Yerel Yönetimler Ve Kentsel Dönüsüm Paneli

Bagcilar, her yil Avrupa`da düzenlenen ?Avrupa Bölgeler ve Sehirler Haftasi? kapsaminda ?Yerel Yönetimler ve Kentsel Dönüsüm? konulu uluslararasi panele ev sahipligi yapacak.

Yerel Yönetimler Ve Kentsel Dönüsüm Paneli

Bagcilar, her yil Avrupa’da düzenlenen “Avrupa Bölgeler ve Sehirler Haftasi” kapsaminda  “Yerel Yönetimler ve Kentsel Dönüsüm” konulu  uluslararasi panele ev sahipligi yapacak.

 

Bagcilar Belediyesi tarafindan yarin (01 Ekim 2013)  düzenlenecek olan panel, “Kentsel Dönüsümde Kent Yönetiminin Etkileri”, Kentsel Dönüsümde Uygulama Yöntemleri” ve “Kentsel Dönüsüm Konusunda Yerel Yönetimlerin, Halkin Bilgilendirilmesi ve Bilinçlendirilmesindeki Rolü” basliklari altinda üç oturumdan olusuyor.

 

“UZMANLAR KATILIYOR”

 

Panele konusmaci olarak su isimler katilacak:

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Recep Bozlagan, Çevre ve Sehircilik Bakanligi Altyapi ve Kentsel dönüsüm Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Yusuf Koç, IBB Kentsel Dönüsüm Müdürü Idris Atabay, Gaziantep Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Londra Southbank Üniversitesi ögretim üyesi Prof. Dr. Mike Gibson ve Istanbul Aydin Üniversitesi Mimarlik ve Tasarim Fakültesi Dekan Yrd. Peyzaj Mimarligi ve Kentsel Tasarim Bölüm Baskani Yrd. Doç. Dr. Yildiz Aksoy gibi isimler katiliyor.

 

“Yerel Yönetimler ve Kentsel Dönüsüm” konulu uluslararasi panele katiliminizi bekler, islerinizde basarilar dileriz.

Tarih: 1 Ekim 2013(Sali)

Yer: Bagcilar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi Konferans Salonu (Kazim Karabekir Mah. Mehmet Akif Bulvari Bagcilar

Saat: 09.00

 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli