Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yesim Agirman “kadin örgütlerimizin inanci direnisi yolumuzu aydinlatiyor”

Yesim Agirman “kadin örgütlerimizin inanci direnisi yolumuzu aydinlatiyor”

CHP Istanbul Kadin Kollari Baskani Yesim Agirman “ Yapacak isimiz çok, bizi önemli günler bekliyor. Âmâ en önemlisi kadin örgütlerimize çok güveniyoruz. Yani kadin örgütlerimizin inanci direnisi yolumuzu aydinlatiyor” dedi.

Haber/Elmas AYDOGAN

Cumhuriyet Halk Partisi Istanbul Kadin Kollari baskani Yesim Agirman, bir takim ziyarette bulunmak üzere Maltepe’ye geldi. CHP Maltepe  ilçe baskani Ali Cengiz Erol'u CHP Maltepe  Kadin Kollari  baskani Songül Aybirdi’yi ADD ve Kadin Muhtarlari makamlarinda ziyaret ederek mesajlar verdi.

Ziyarete CHP Istanbul Kadin Kollari Baskani Yesim Agirman, CHP Maltepe  Kadin Kollari  baskani Songül Aybirdi, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katildi.

Sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol, yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti belirtti. Erol, kadinlarin hayatin her alaninda oldugu gibi aktif siyasette de en önde yer almasi dile gerektigini ifade etti. Erol, CHP Istanbul Kadin Kollari baskani Yesim Agirman, CHP Maltepe  Kadin Kollari  baskani Songül Aybirdi  ve arkadaslarina çalismalarinda basarilar diledi. 

CHP Maltepe  Kadin Kollari  ziyaretinde Yesim Agirman “ Yapacak isimiz çok, bizi önemli günler bekliyor. Âmâ en önemlisi kadin örgütlerimize çok güveniyoruz. Yani kadin örgütlerin inanci direnisi yolumuzu aydinlatiyor. Çünkü gerçekten bütün sorumluluklarini yerine getiren ve alanlarda mücadele eden bir kadin örgütümüz var. Bu yüzden bu mücadele benim için çok kiymetli ve degerli. Bence en güzeli kadinlarla siyaset yapmak…” dedi.



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli