Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Yilin Çikis Yapan Is Adami Özkan Ercan

Yilin Çikis Yapan Is Adami Özkan Ercan

ESINDER Yapi Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Arastirma Merkezi (KEYSAM) tarafindan ?Yilin Çikis Yapan Is Adami? ödülüne layik görüldü.

 Yilin Çikis Yapan Is Adami Özkan Ercan

ESINDER Yapi Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Arastirma Merkezi (KEYSAM) tarafindan “Yilin Çikis Yapan Is Adami” ödülüne layik görüldü.

ESINDER Yapi Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, Kent ve Yerel Yönetimler Stratejik Arastirma Merkezi (KEYSAM) tarafindan “Yilin Çikis Yapan Is Adami” ödülüne layik görüldü. Kadiköy Suadiye Hotel’de düzenlenen programa Baskan Ercan’in yani sira; CHP Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin, AK Parti Düzce Belediye Baskani Mehmet Keles, CHP Kadiköy eski Belediye Baskani Selami Öztürk ve AK Parti Altieylül Belediye Baskani Zekai Kafaoglu da katildi.

SEHRE HIZMET EDIYORUZ

“Yilin Çikis Yapan Is Adami” ödülünün sahibi olan ESINDER Yapi Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, ödüle layik gören KEYSAM yetkililerine tesekkür ederek, "Hayata geçirdigimiz kentsel dönüsüm projelerini sürdürürken aldigimiz ödüller motivasyonumuzu artiriyor. Insanlara ve sehre kazandirdigimiz projelerin ne kadar dogru oldugunu tekrar farkina variyoruz. Bizler su ana kadar yüzlerce vatandasin depreme dayaniksiz binalarini banka garantörlügünde yeniledik ve yenilemeye devam ediyoruz” dedi.

 KENTSEL DÖNÜSÜM MUCIDI

Yaklasik 3 sene önce Türkiye’de vatandasin evini yenilemesi için yeni bir modeli Türkiye’ye kazandiran ESINDER Yapi Yönetim Kurulu Baskani Özkan Ercan, KESYAM’in düzenledigi ödül törenine “Kentsel Dönüsüm Mucidi” olarak davet edildi.

Yaklasik 3 sene önce Türkiye’ye kazandirdigi bu model hakkinda da konusan Baskan Özkan Ercan “Bugüne kadar Türkiye`de, ya kat karsiligi ya da bos arsaya bina yapma seklinde iki ayri imar modeli vardi. Oysa biz üçüncü bir modeli Türkiye`ye kazandirdik. Bu sayede finans gücü olmayan vatandaslarimizin da bakanlik destekli kredi kullanarak evlerinin yenilenmesi imkani sunuldu “dedi.

BAKANLIK BU MODELI DESTEKLEDI
Türkiye’ye kazandirdigi bu modelin Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan desteklendigini belirten Baskan Özkan Ercan “Is Bankasi ve Denizbank gibi köklü bankalarla biz bu kredi anlasmasini yaptiktan sonra Çevre ve Sehircilik Bakanligi, kredinin % 4`ünü karsilayarak büyük bir destekte bulundu. Bunu da ilave ettigimizde % 50 indirimli konut kredisi kullandiriyoruz. Model, kentsel dönüsümü büyük bir ivme kazandirdi. Bundan önce bitmis binalarda konut kredisi kullanabiliyordunuz. Bunu biz depreme dayanikli olmayan konutlarin yenilenmesi için konut kredisi olarak kullanmaya basladik. Böylece kentsel dönüsüm için çok önemli bir finansman kaynagi olusturmus olduk” seklinde konustu.



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli