Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

?40 yilin hizmetini yaptik?

?40 yilin hizmetini yaptik?

Menderes Mahallesi Ak Parti Seçim Bürosu Açilisinda Mehmet Tevfik Göksu: ?Esenler`e bes yilda 40 yilin hizmetini yaptik. Bu bizim çiraklik dönemimiz? dedi.

“40 yilin hizmetini yaptik”

Menderes Mahallesi Ak Parti Seçim Bürosu Açilisinda Mehmet Tevfik Göksu: “Esenler’e bes yilda 40 yilin hizmetini yaptik. Bu bizim çiraklik dönemimiz” dedi.

Bu bizim çiraklik dönemimiz. Simdi kalfaliga geçtik.  

K.Karabekir Caddesinde esnaflari ziyaret ettikten sonra Menderes Mahallesi Ak Parti Seçim Bürosu Açilisinda açilisin da konusan Mehmet Tevfik Göksu;

 “Her mahallede bir yürüyüs alani ve yürüyüs meydani yapacagiz. Çünkü saglik her seyin basinda gelir. Saglik olmadan hiçbir sey olmaz. Ve ikinci spor yatirimimizi Kemer Tuna mahallesinde Hakki Basar Spor Kompleksi var burayi yikiyoruz. Altina devasa yer alti otoparki, yüzme havuzu ve spor kompleksi haline getiriyoruz. Böylece bu bölgenin de yüzme havuz isini çözmüs oluyoruz. Tabii Menderes mahallesinde oldugumuz için bir müjde daha vereyim. Dörtyol meydanini bir kat daha büyütüyoruz. Biz Allah nasip ederse Esenler’e bes yilda 40 yilin hizmetini yaptik. Bu bizim çiraklik dönemimiz. Simdi kalfaliga geçtik.”  

“Sahidimiz Esenler, vefalidir Esenler.”

Göksu ”Simdi Esenler’de biz rekor kirmayi bekliyoruz. Niye? Bakin 2009 yilinda biz sunu söyledik Esenler’e: “Esenler’e eser üretecegiz” dedik. Allah nasip etti Esenler’i yaptik. Simdi diyoruz ki sahidimiz Esenler, yola devam esenler diyoruz. 30 Martta da sunu diyecegiz sandiklarda: “Sahidimiz Esenler, vefalidir Esenler” diyecegiz. Ve sizlerden istirhamimiz su, biz nasil kapi kapi dolasip sizlerle konusurken esnaf bana sunu söylüyor: “ Baskanim ne dolasiyorsun, zaten Belediyeyi kazanacaksin, senden baska burada aday mi var, parti mi var ne dolasiyorsun” diyorlar. Ama bizim derdimiz var derdimiz, rekor kirmak istiyoruz. Rekor kiralim ki Esenler’e rekor hizmeti getirelim. Bunun için bütün hanimefendilerden, bütün beyefendilerden istirhamimiz su; bugüne kadar hangi partiye oy verdiyseniz verin, bu seçimde parti bize degil, bu seçimde Esenler’in gelecegi bizlerin elindedir. Biz de 31 Mart sabahi kollari yeniden sivadigimizda rekor kirmis birisi olarak duracagiz.

“Menderes’i astiniz, Özal’i öldürdünüz, Erdogan’i yiyemeyeceksiniz. “

Göksu ”Bakin Menderes ismi çok anlamli bir isimdir, eger bu Menderes’i idam ettirmeseydik, Menderes yasasaydi, Menderes’e sahip çiksaydik su anda biz dünyada birinci bir ülke olacaktik. Simdi ayni tezgâhi basbakan Recep Tayyip Erdogan’a yapmaya çalisiyorlar. Ama bilsinler ki Menderes’i astiniz, Özal’i öldürdünüz, Erdogan’i yiyemeyeceksiniz. Bu millet buna müsaade etmeyecek.”

 



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı