Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Yillarca bunun için mi mücadele verdik! Böyle rezillik olmaz!

Yillarca bunun için mi mücadele verdik! Böyle rezillik olmaz!

Düzce Üniversitesi`nde `bahar senlikleri` adiyla yine büyük bir rezalete imza atildi. Düzenlenen konser esnasinda basörtülü(!) bir genç kizin, konseri sevgilisinin omuzlarinda izlemesi büyük tepki çekti.

Üniversitelerde her yil `bahar senlikleri` adiyla düzenlenen etkinliklerde bu yil da türlü ahlaksizliklar sergilenmeye devam ediyor. Düzce Üniversitesi kampüsünde düzenlenen senliklerde de yine geçmis yillardakine benzer rezilliklere imza atildi.

Düzce Üni­ver­si­te­si tarafindan ön­ce­ki gün dü­zen­le­nen 8. Ba­har Sen­li­gi`nde Rock mü­zik gru­bu Ge­ce Yol­cu­la­ri­ sah­ne al­di. Içkinin su gibi aktigi senliklerde, er­kek ar­ka­das­la­ri­nin omuz­la­ri­na çi­kan genç kiz­lar da nahos manzaralarin olusmasina neden oldu. 



BASÖRTÜSÜYLE SEVGILISININ OMZUNA ÇIKTI!

Gece Yolculari`nin sarkilari sirasinda farkli dünya görüsüne sahip gençler dans ederken, aralarinda basörtülü genç kizlarin da bulundugu üniversiteliler, erkek arkadaslarinin omuzlarina çikarak sarkilara eslik ettiler. Bu manzara duyarli Müslümanlarin tepkisine sebep oldu.





Basörtülü genç kizlarin, konseri yabanci erkeklerin omuzlarinda izledigi o sahneler, basörtüsü için hayatini ortaya koyan ve yillar yili inanci geregi taktigi örtüsü için mücadele veren mazlum Müslümanlari derinden sarsti. 28 Subat çilesinin niye çekildigini dahi anlamayan ve basörtüsünü suursuzca takan bu kizlarin hareketine duyarli Müslümanlar, "böyle rezalet görülmedi, yillar yili bunlar için mi mücadele verdik" diyerek tepki gösterdiler.



Öte yandan; Düzce’deki senlikte yasanan manzarayi degerlendiren AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdag, “Basörtülü kizlari utanarak izledim. Ahh degerler nerede” diyerek tepkisini dile getirdi. Öz­dag, sos­yal pay­la­sim si­te­si twit­te­r’­da­ki he­sa­bin­dan ba­sör­tü­lü kiz­la­rin er­kek­le­rin omuz­la­rin­da otur­ma­la­rini su sekilde elestirdi:

“Dün­kü Düz­ce Üni­ver­si­te­si­’nin ba­har sen­lik­le­rin­de ba­sör­tü­lü kiz­la­rin er­kek­le­rin omuz­la­rin­da otur­ma­la­ri­ni uta­na­rak iz­le­dim. Ahh de­ger­ler ne­re­de… In­san ba­si­nin ol­du­gu yer­de de­gil ak­li­nin ol­du­gu yer­de­dir, ak­li­ni o nur­dan ör­tüy­le ör­ten­le­re ih­ti­ya­ci­miz var. Ni­ce ör­tün­müs var açil­ma­ya aday, ni­ce açik var ka­pan­ma­ya nam­zet. In­san ba­si­nin ol­du­gu yerde de­gil ak­li­nin ol­du­gu yer­de­dir.”



www.yeniakit.com.tr



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu