Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Yilmaz Ailesinin mutlu günü

Yilmaz Ailesinin mutlu günü

Esenlerin taninmis Gazetecilerinden Sait Yilmaz’in oglu Hüseyin Yilmaz hayatini Kübra Türküz ile birlestirerek dünya evine girdiler.

IBB Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen dügüne damadin anne ve babasi Emine – Sait Yilmaz çifti ile dünürleri gelen misafirlerini tek tek karsilayarak tebrikleri kabul ettiler.

IBB Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen dügün ve nikâh törenini Esenler Belediye Baskani Yardimcisi Av. Osman Gökçebas kiydi. Sahitliklerini ise Ak Parti Esenler ilçe baskani Av. Umut Özkan, Esenler Rizeliler Der. Bsk.Süleyman Kahveci, Damadin Dedesi Hüseyin Öztürk yani sira aile büyükleri sahitlik yapti. Nikâh töreni sonrasi evlilik cüzdanini Ak Parti ilçe baskani Av. Umit Özkan geline taktim etti. 

Nikâh merasimi sonrasi Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Av. Osman Gökçebas ve Ak Parti Esenler ilçe baskani Av. Umut Özkan kisa bir konusma yaptilar.

Taki merasiminden sonra Karadeniz yöresi sanatçisi kemençe esliginde horan ve halaylar oynandi. Gecenin sonunda ailece çekilen hatira fotograflari sonunda dügün sona erdi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı