Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yine Cumhur İttifakı Yine Tehdit Yine Korku

Yine Cumhur İttifakı Yine Tehdit Yine Korku

Seçime günler kala skandal açıklamamalar ve tehditler gelmeye devam ediyor. Bu sefer de skandal sözlerin adresi Isparta oldu. AKP’li vekil aday Yakup Kütük “Allah AK Parti'ye karşı birleşmiş olanlara şiddetimizi artırsın” dedi.

  14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kalmışken Cumhur İttifakı üyelerinden mideleri bulandıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. AKP Isparta Milletvekili adayı Yakup Kütük, partisini programında şok ifadelerde bulundu. AKP’li isimlerin ve küçük ortaklarının bu kadar telaş ve korkuya kapılmaları doğal fakat kendileri ile birlikte yurttaşları da korku ve telaşa sürüklemeleri kamu nezdinde tehdit ve galeyan suçu teşkil ediyor.

 

  AK Partili milletvekili adayı Yakup Kütük’ün skandal sözler kullandığı bir video çıktı. Kütük, partililere karşı yaptığı açıklamada, “Allah bize karşı, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı, AK Parti'ye karşı birleşmiş olanlara şiddetimizi artırsın.” ifadelerini kullandı.

 

“ALLAH BİZE KARŞI BİRLEŞENLERE ŞİDDETİMİZİ ARTIRSIN”

  AK Parti Isparta 3. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Kütük, şöyle konuştu:

“Kendi aralarında muhabbetli ve merhametli ama kafirlere karşı alabildiğine şiddetli. Bu kritik dönemde bu 14 Mayıs günü özel bir dönemde bu vesileyle Allah kendi aramızdaki muhabbetimizi ve kardeşliğimizi artırsın. Bir de bizi kafirlere karşı, bize karşı, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı, AK Parti'ye karşı birleşmiş olanlara da şiddetimizi artırsın. Bu gücümüz, bu kuvvetimiz kendimize karşı değil onlara karşı olsun inşallah.”

  Yakup Kütük'ün 2017 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Isparta İl Müdürlüğüne atandığı ortaya çıktı. Kütük, 03.05.2018 tarihinde Isparta Ak Parti 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmiş ve 30.05.2018 tarihinde görevine dönmüştü.

 

 



Anahtar Kelimeler: Cumhur İttifakı Tehdit Korku
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı