Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Yolumdan dönüp mahrum mu kalayim!

Yolumdan dönüp mahrum mu kalayim!

Yasaklamalar, zulüm, fasizan baski ve uygulamalar AKP`nin siyasal ömrünü kisaltmaktan baska bir ise yaramayacaktir. Yarginin köse baslarini tutan, organize islerle egemenligimize, yasam hakkimiza ve özgürlüklerimize alçakça saldiran, yasaklar koyanlar? Si

 Yolumdan dönüp mahrum mu kalayim!

Yasaklamalar, zulüm, fasizan baski ve uygulamalar AKP’nin siyasal ömrünü kisaltmaktan baska bir ise yaramayacaktir. Yarginin köse baslarini tutan, organize islerle egemenligimize, yasam hakkimiza ve özgürlüklerimize alçakça saldiran, yasaklar koyanlar… Sizden biz adalet bekleyemeyiz. En kritik zamanda saraya giden bir yargiçtan hak, hukuk bekleyemeyiz.
 
Içinde halk yok, emek yok, ögrenci, emekli, tarim çalisani, köylü, memur, yani tek kisi ve akrabalarinin geleceginin sekillenmesinden baska bir sey olmayan bir referandum oyladik. Sonuç saibe ve adaletsizligi ayyuka çikardi. Kul hakki yenilmis, bir halkin gelecegi marifetli kisilerce posetlerle, çuvallarla el degistirilerek din degistirildi.
  
Baskanlik Sistemi” de AKP’yi kurtarmayacak, yeter ki halkimiz iktidarini korumak için her yolu mubah gören bu devlet yapisina karsi durusunu bugün sagladigi gibi yarinlarda da birlik ve beraberligini bozmadan korusun.
.
Pir Sultanin dedigi gibi… 
Koyun beni hak askina yanayim
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Yolumdan dönüp mahrum mu kalayim
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.
Sözlerine kulak verelim ve çiktigimiz bu yoldan dönmeyelim. Dönmeyelim bu yoldan, dönmeyelim ki yoksul halkimiz, gençlerimiz, çocuklarimiz ve emekçilerimiz bir daha bedel ödetemesinler.
 
Yillar yili emek ve demokrasi için, etnik ve mezhepsel kimliklerin birbirine düsmemesi için mücadele verdik. bu topraklarda umut bekleyenler olduk. kardesligi kan, gözyasi, kin ve nefret tohumlari ekmek isteyenler “size lanet olsun”, çatisma çikaran, kaostan beslenen bir anlayis ülkemin üzerine, halkimizin gelecegine kara bulut oldu. Saraylarindan dikta, totaliter rejim yaratmak isteyenler hazirladilar bir fasist Anayasayi… Mesru olmayan bir sekilde oyladilar, oylattilar…“Kendine demokrat diyen AKP iktidarinin mensuplari, yandaslari, beslemeleri, kasla göz arasi meslek icra ettiler. Kul hakki demeden, helal haram ayrimi yapmadan, utanmadan  yediler halkin gelecegini, mühürsüzce, fütursuzca, yüzleri kizarmadan sandik sandik götürdüler, katlettiler demokrasiyi, cumhuriyeti... Insana emege, hak ve özgürlüklere saygisizca bir düzeni getirmeye çalisiyorlar.
 
Yilmak yok, küsmek yok! Yagan yagmura aldiris etmeden, beraber yürütmeden, yürütenlere karsi durarak bu fasizan tutuma karsi fiili ve mesru haklarimizi beteler ödesek de sonuna kadar savunacagiz.Birkez daha ilan ediyoruz“Emekçilerin yüzyillardir süren mücadelesi sonucu ortaya çikan temel hak ve özgürlüklerimizi AKP’nin sivil darbesine, OHAL’ine, küresellerin dayattigi Baskanlik rejimine terk etmeyecegimizi.
Emek, demokrasi ve özgürlük mücadelemizi, dün oldugu gibi bugün de daha çok büyüterek sürdürecegiz.
 

Insanlari önce dogulu batili diye ikiye böldüler, simdilerde ise "evet- hayir" diye düsman ettiler.Dünya insani olmayi ögrenemediler. Ögrenmek de istemiyorlar. Böyle giderse hep birlikte hepimiz gömülüp gidecegiz bu karanliga. Sizin bu anlayisiniza karsi çiktik, çikmaya devam edecegiz.
Insanlari kategorilere ayirmadan, dil, din, irk, cinsiyet ayrimi yapmadan birbirimize sikica sarilmanin kitabini biz yazdik, bari siz okuyun.

Ben her seye "karsi" duran birisiyim, herkese muhalifim. “Benim bir adim bile yok” bari adimi siz koymayin siradanliga, tekdüzelige, alisilmisin kolayciligina hiç mi hiç katlanamiyorum. Her zaman dogru olani aradim, dogru bir yolda olduguma inaniyorum, biraz zor olan yolda yürümek hosuma gidiyor.

Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan, Yolumdan dönüp mahrum mu kalayim...



  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı