Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yurttan Büyük Destek

Yurttan Büyük Destek

Gezi Parki`ndaki direnise destek büyüyor. Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar bu aksam Taksim Gezi Parki`nda bulusacak. Hatta takimlarin kurulus yillari da bulusma saati olarak organize edildi.

Yurttan Büyük Destek

Gezi Parki’ndaki direnise destek büyüyor.  Sosyal medyada örgütlenen taraftarlar bu aksam Taksim Gezi Parki’nda bulusacak. Hatta takimlarin kurulus yillari da bulusma saati olarak organize edildi.

TARAFTARLARDAN DESTEK

Buna göre 19:03’te Besiktas, 19:05’te Galatasaray ve 19:07’de Fenerbahçe taraftarlari Taksim Gezi Parki’nda olacak. Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas’in yani sira Trabzonspor, Mersin Idman Yurdu gibi Anadolu takimlarinin taraftar gruplari da 19.00'da Taksim Gezi Parki’nda olma çagrisi yapiyor. Izmir’de de Göztepe ve Karsiyaka’nin taraftar gruplarinin da Istanbul’a gelmeye hazirlandiklari bildiriliyor.

Ayni zamanda 19.00'da Taksim Gezi Parki’nda toplanilacak ve bir basin açiklamasi yapilacak.

Taksim’deki Gezi Parki’nda agaçlarin sökülüp araziye AVM yapilacak olmasini protesto eden gruba çesitli illerden destek geliyor.

Gezi Parki eylemlerine destek vermek amaciyla baslayan eylemler diger illere de siçradi. Izmir, Ankara, Adana ve Eskisehir’de Gezi Parki eylemleri yapilacak.

ANKARA’DAN DESTEK

Sosyal medya üzerinden örgütlenenler tarafindan yapilan duyuruya göre destek eylemlerinin ilki saat 17.00’de Yüksel Caddesi’nde, ardindan saat 19.00’da Kugulu Park’ta gerçeklestirilecek.

CHP Çankaya Ilçe Baskanligi da eyleme destek verenler arasinda yer aliyor. Yapilan açiklamada, “CHP Çankaya Ilçe Baskanligi, Gezi Parki için mücadele eden Istanbul halkina destek amaciyla bugün saat 19:00’da Ankara’nin simgesi Kugulupark’ta toplanacak” denildi.

IZMIRLILER TOPLANIYOR

Izmir’den Gezi Parki’na destek geldi! Bu aksam Izmirliler saat 19:00'da Alsancak Iskelesi’nde Gezi Parki’na destek için toplaniyor.

ESKISEHIR DESTEK VERIYOR

Eskisehir’de de sosyal medya üzerinden örgütlenen vatandaslar bugün saat 19.00’da Adalar’da Eti Park’ta ve Kent Park’ta toplanarak yasananlara tepki gösterecek ve Taksim Gezi Parkindaki agaçlarin kesilmemesi için destek verecek.

Adanalilar da saat 17:30, Atatürk Parki’nda bulusacaklarini duyurdu.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli