Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Yüzyilin Dügünü?

Yüzyilin Dügünü?

Bagcilar Belediyesi ihtiyaç sahibi 31 çifti, unutamayacaklari bir tarihte unutamayacaklari bir dügünle evlendirdi. Tüm ev ihtiyaçlari karsilanan çiftler, antika niteligindeki gelin arabalariyla sehir turu atti, Istanbul Shapphire`de yerden 236 metre yükse

 

 Haber Merkezi/Gazete Esenler
Yüzyilin Dügünü…
 
Bagcilar Belediyesi, düzenledigi muhtesem bir dügünle 31 çifti evlendirdi. 12.12.2012 tarihine denk getirilen Toplu Dügün Söleni’nde çiftlere unutamayacaklari bir program hazirlandi. Bagcilar’dan 1920-1930 model eski Amerikan arabalari ile yola çikan çiftler, Türkiye’nin en yüksek binasi olan Istanbul Shapphire’nin seyir terasinda, bir birlerine “evet” dedi.
Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici saat 12.12’yi gösterdigi anda Duygu Kirmiziates- Okan Bebek çiftinin nikahini kiydi. Tüm çiftlere mutluluklar dileyen Çagrici, belediye olarak ihtiyaç sahibi çiftleri evlendirdiklerini söyledi. Bu yil Toplu Dügün Söleni’nin 17.’sini gerçeklestirdiklerini ifade eden Çagirici, “Ihtiyaç sahibi çiftlerimizi hayirseverlerimizin de katkilariyla evlendiriyoruz. Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
 
Shapphire’de nikahi kiyilan ikinci çift ise Narin Dogan ve Bekir Perdeli oldu. Bagcilar Kaymakami Erdal Çakir da Dogan ve Perdeli çiftinin nikah sahitligini yaparak, “Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Çakir, alisilmisin aksine evlilik cüzdanini gelin yerine “aile reisi erkektir” diyerek damata vermesi dikkat çekti. Program kapsaminda damatlar gelinlere kirmizi gül verirken heyecanli ve duygusal anlar yasandi. Istanbul ayaklarinin altinda ögle yemegi yiyen çiftle daha sonra 4 boyutlu simulasyon odasinda Istanbul turu atti.
 
OLIMPIK SPOR SALONU’NDAN MUHTESEM DÜGÜN
Istanbul Shapphire’deki programin ardindan ayni araçlarla Bagcilar’a dönen çiftler burada da Olimpik Spor Salonu’nda kendileri için düzenlenen muhtesem programa katildi. Önce Bagcilar Kültür Merkezi’nde kendileri için verilen aksam yemegine katilan çiftler buradan Olimpik Spor Salonu’na geçti. Burada da Baskan Çagirici, Yagmur Dinç ve Serkan Yalçinkaya ile Sibel Çelik ve Nurzat Yokus çiftinin nikahlarini kiydi. Diger çiftlerin nikalari Bagcilar Belediyesi evlendirme memurlari tarafindan kiyildi. Neva Fasil Grubu’nun verdigi konserle baslayan program kapsaminda taki merasimi düzenlendi ve çiftler tebrik edildi. Program ünlü sanatçi Ferhat Göçer’in verdigi konserle sona erdi.
 
Ilk Toplu Dügün Söleni’ni 1996 yilinda 33 çifti evlendirerek yapan Bagcilar Belediyesi, o tarihten bu yana her yil ihtiyaç sahibi çiftleri evlendiriyor. Beyaz esyasindan mobilyasina kadar tüm ihtiyaçlarini karsilayarak gerçeklestirilen programlarda simdiye kadar toplam 752 çiftin nikahi kiyildi.
 
Programa, Bagcilar Kaymakami Erdal Çakir ve Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici’nin yani sira AK Parti Bagcilar Ilçe Baskani Ismet Öztürk, Bagcilar Milli Egitim Müdürü Mustafa Yilmaz, AK Parti Istanbul Kadin Kollari Baskani Özlem Zengin Topal, Bagcilar Emniyet Müdürü Birol Ussen, Bagcilar Nüfus Müdürü Dogu Adigüzel, Bagcilar Saglik Müdürü Hülya Zengin Tiryaki, Saadet Partisi Bagcilar Ilçe Baskan Yardimcisi Sakir Sahin ile belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve çiftlerin yakinlari katildi.
 
Burada da yapilan konusmalarda Baskan Çagirici, Kaymakam Erdal Çakir, Ismet Öztürk ve Özlem Zengin Topal evliligin önemine degindi ve çiftleri tebrik etti. 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false