Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

ZABITALAR SALDIRDI POLIS IZLEDI

ZABITALAR SALDIRDI POLIS IZLEDI

Esenler`de, 15-20 kisilik bir zabita grubu patates satan bir seyyar saticiya saldirinca kavga çikti. Seyyar saticinin yakinlarinin karismasiyla daha da büyüyen kavgayi önlemek üzerine olay yerine çagirilan polislerin hiçbir müdahalede bulunmamasi tepki to

ZABITALAR SALDIRDI POLIS IZLEDI

Esenler’de, 15-20 kisilik bir zabita grubu patates satan bir seyyar saticiya saldirinca kavga çikti. Seyyar saticinin yakinlarinin karismasiyla daha da büyüyen kavgayi önlemek üzerine olay yerine çagirilan polislerin hiçbir müdahalede bulunmamasi tepki topladi.

Olay dün aksam saatlerinde Kemer Mahallesi Otoban Geçidi altinda meydana geldi. Ismi ögrenilmeyen bir sahsin araciyla patates sattigini gören Esenler Belediyesi zabitalari, kamyoneti durdurmak istedi. Seyyar satici yakalanmamak için kaçmaya basladi ama kamyonetin önü zabitalarca çok gidemeden kesildi.

Iste ne olduysa bundan sonra oldu; Zabitalarin kendisini durdurmasina sinirlenen seyyar satici, arabadan çikardigi sopayla zabitalarin üzerine yürüdü ve bir zabitanin kafasina vurarak yere düsürdü.

Bunu gören 15-20 kisilik bir zabita grubu, araçlarindan çikardiklari sopalarla seyyar saticinin üzerine saldirdi. Zabitalar, seyyar patatesçiye rastgele vurmaya basladi.

Zabitalarin seyyari dövdügünü ögrenen ve arkadaslari oldugu ögrenilen elleri sopali 10 kisilik bir grup da olay yerine gelince kavga giderek büyüdü. Zabitalarla seyyar saticinin yakinlari, tekme tokat birbirlerine girdi. Ortalik bir anda savas alanina döndü. Kavgada, zabitalar 5 kisiyi yaraladi. Olayda 1 sivil zabita da kafasina aldigi sopa darbesiyle yaralandi.

“Polis seyretti” iddiasi

Bunun üzerine vatandaslar olay yerine polis çagirdi. Kisa sürede kavganin yasandigi bölgeye bir polis ekibi ulasti. Ancak polisler müdahale etmedi ve takviye ekip istedi.

Beklenen takviye ekip dakikalar sonra olay yerine ulasti. Takviye polisleri gören zabitalar kisa sürede araçlarina binerek uzaklasmaya basladi. Bu sirada seyyarin yakinlari bir zabita aracini tahrip etti.

Çogu sivil oldugu ögrenilen zabitalar olay yerinden hizla uzaklasirken, yaralilar çevreden yetisenler tarafindan hastaneye kaldirildi. Vatandaslar olaya müdahale etmedikleri ve 5 kisiyi yaralayan saldirgan zabitalari gözaltina almadiklari için polise tepki gösterdi.



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu