Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Zamlara, Esenler Eski AKP Ilçe yöneticisinden tepki

Zamlara, Esenler Eski AKP Ilçe yöneticisinden tepki

Eski AKP Esenler Ilçe yöneticisi Ali Harun son yapilan elektrik ve dogal gaz zammina sosyal medya hesabindan tepki gösterdi. Harun’un Pandemi ve issizlik varken demesi ise dikkat çekti.

Haber/Hasan Gürsoy

1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere elektrige yüzde 15, dogalgaza yüzde 12 zam yapildi. Yapilan son zamla birlikte, elektrik fiyatlari son 3,5 yilda yüzde 122 zamlanmis oldu. Koronavirüs salginiyla beraber artan geçim derdine düsen vatandas son zamlar karsisinda bir kez daha kara kara düsünmeye basladi.

Siyasi parti temsilcilerinin yani sira vatandaslar zamlara sert tepki gösterirken son zamma AKP Esenler eski ilçe yöneticilerinden Ali Harun Ibrahim Ugurlu ve Cüneyt Koçarslan’dan da bir tepki geldi.

 

“Bu yanlistan acilen dönülmelidir”

Ali Harun Sosyal Medya hesabindan söyle ifade etti.Harun “Bu dönemde millet pandemi ile ugrasirken issizlik varken piyasalar alt üst olmusken Elektrige ve Dogalgaza yapilan zammi yapan emegi gecen kim varsa art niyetlidir Bu yanlistan acilen dönülmelidir...”

“Hiç Olmadi”

Ibrahim Ugurlu Sosyal Medya hesabindan söyle ifade etti. Ugurlu “Bu zor günlerde hiç olmadi.! Varsa Yoksa Reis  @RTErdogan Bu zammi geri çeker.. @TCEnerji”

“kur dengesi kurulamadigi sürece zam kaçinilmaz oluyor”

Cüneyt Koçarslan Sosyal Medya hesabindan söyle ifade etti. Koçarslan “Dogalgaz petrol döviz ile geliyor ülkeye kur yüksekligi zamlar Ile orantili gidiyor ekonomik olarak kur dengesi kurulamadigi sürece zam kaçinilmaz oluyor. Maalesef yapilabilecek baska bir sey yoktu. Döviz kuru düsmedigi sürece zamlar devam eder”



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false