Zekeriya Beyaz son yolculuguna ugurlandi

Zekeriya Beyaz son yolculuguna ugurlandi

Tedavi gördügü hastanede hayatini kaybeden ilahiyatçi Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, son yolculuguna ugurlandi. Zekeriya Beyaz'in ailesi gözyaslarina bogulurken, çok sayida seveni ve yakini da son görev için cenazede hazir bulundu.

Ilahiyatçi Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, 18 Mart'ta aspirasyon pnimonisi (yiyeceklerin, tükürügün, mide sivilarinin veya mideden yemek borusuna geri çikan maddelerin akcigerlere geçerek enfeksiyona sebep olmasi) nedeniyle özel bir hastanede tedavi altina alindi. Alzheimer tanisi da konuldugu ögrenilen Beyaz, dün tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Beyaz'in hayatini kaybettigini, oglu Oguzhan Beyaz sosyal medya hesabindan duyurdu.

Zekeriya Beyaz'in cenaze namazi ögle vakti Esenler Merkez Camii'nde kilindi. Beyaz'in cenazesine CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Iyi Parti Ilçe Baskani Ömer Kara,Iyi Parti Esenler Blediye Meclis Üyesi Lütfü Kahveci,STK Temsicileri,Siyasi Parti Temsilcileri yakinlari ve sevenleri katildi. Yakinlari cenazede gözyaslarina boguldu. Beyaz'in cenazesi, kilinan namazin ardindan defnedilmek üzere Topkapi Kozlu Mezarligi'na götürüldü.