Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

? Zirvedekiler ` Ödüllerine Kavustular

? Zirvedekiler ` Ödüllerine Kavustular

Bu sene 2. düzenlenen Zirvedekiler Ödül Töreni Mersinde gerçeklesti. Nedim Delibas ve Çukurova Expresin düzenledigi bu gece de basarili spor adamlari, siyasetçiler, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, belediye ve oda baskanlari ile is adamlari ödülleri

Muhammet Keskekçi / Gazete Esenler

 

‘ Zirvedekiler ’ Ödüllerine Kavustular

 

Bu sene 2. düzenlenen Zirvedekiler Ödül Töreni Mersinde gerçeklesti. Nedim Delibas ve Çukurova Expresin düzenledigi bu gece de basarili spor adamlari, siyasetçiler, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, belediye ve oda baskanlari ile is adamlari ödüllerini aldi.

 

Sultasa Otel`de düzenlenen ödül törenine, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Egitim Gençlik ve Spor Bakani Mutlu Atasayan, Toroslar Belediye Baskani Hamit Tuna, Milli sporcu Tanju Çolak ile çok sayida davetli katildi.

 

Ödül töreninde konusan Çukurova Expres Gazetesi imtiyaz sahibi Burak Karatas, Mersin`de bulunmaktan dolayi çok mutlu olduklarini ifade ederek, "Bölgesel olma yolundayiz. Geçtigimiz sene de yaptigimiz bu organizasyonda yine Türkiye`nin dört bir yanindan insanlar gelmisti ama Mersin agirlikliydi. Bugün Adana`dan da konuklarimizin burada oldugunu görüyorum. Umariz Zirvedekiler ödül töreni ilerleyen yillarda Çukurova Bölgesini tamamen kapsayan bir organizasyon haline gelecektir. Törene katilan herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Ödül töreninde konusan Nedim Delibas " Mersin gibi güzel bir sehirde yaptigimiz bu ödül törenini çok mutluyum. Sevgi ve saygilarimi sundugum agabeylerim Tanju Çolak’a Ridva Dimen’e Mutlu Atasayan’a buraya geldikleri için çok tesekkür eder sükranlarimi sunarim. " konusmasini bitirdi.

KKTC Milli Egitim, Gençlik ve Spor Bakani Mutlu Atasayan ise böylesine güzel bir ortamda bulunmaktan dolayi mutlu oldugunu belirterek, "KKTC olarak yillardir insanlik ve hukuk disi ambargolarla mücadele ettik, etmeye de devam edecegiz. Tabi ki bu mücadelemizde tek güvencemiz, tek dayandigimiz nokta Türkiye Cumhuriyetidir. Türkiye Cumhuriyeti her alanda gerek ekonomi gerek sportif alanda bizlere her zaman katki yapmaktadir. Tabi ki Türkiye Cumhuriyeti`nin de uluslararasi kuruluslarda yükümlü oldugu, sorumlu oldugu olaylar vardir. Bu konuda belki bizlere çok arzu etmesine ragmen, çok istemesine ragmen belli noktalarda tikandigi için bizlere arzu edilen yardimi yapamiyor. Ancak biz KKTC olarak Türkiye Cumhuriyeti devletine, Anadolu halkina tesekkür ediyoruz. Çünkü 76 milyon insanimizin da sirf KKTC`nin bu organizasyonunda yer almasi için zarar görmesini de asla ama asla arzu etmiyoruz. Bunu KKTC olarak kabul etmiyoruz" diye konustu.

Konusmalarin ardindan ödül törenine geçildi.

Yilin Spor Yorumcusu  Ödülü: Ridvan Dilmen

Uluslararasi Spor Baris Ödülü: KKTC Milli Egitim, Gençlik ve Spor Bakani Mutlu Atasayan

Yilin Babasi Ödülü:  Adana Valisi Hüseyin Avni Cos

Yilin Yerel Yöneticisi Ödülü: Toroslar Belediye Baskani Hamit Tuna

Yilin Belde Yöneticisi Ödülü: Findikpinari Belediye Baskani Fatih Say

 

Törende `Altin Ayakkabi` özel ödülünü ise eski Milli futbolcu Tanju Çolak aldi.

 



  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli