ESENLER BELEDİYE MECLİSİ 6 MAYIS’TA

Esenler Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantıları 6 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

Gazetecilerden Hasan Mutlu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İstanbul Yerel Medya Temsilcileri, Bayrampaşa’nın yeni Belediye Başkanı Hasan Mutlu'ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Saraçhane'den Taksim'e Yol Olur

24’ün 1 Mayıs'ında da gördük ki iktidar Taksim Alanı'nı sendikalara ve emekten yana tavır koyanlara bir kez daha açmadı.

İstanbul’un 1 Mayıs’ı Saraçhane Bozdoğan Kemeri

Erken saatlerden itibaren Taksim’e çıkan bütün yolların on binlerce polis tarafından kesildiği, toplanma alanına yakın bölgelerin kordon altına alındığı 1 Mayıs sabahı

Kooperatife ait banka hesaplarında ne bir bilgiye nede resmi bir belge ve bilgiye sahibiz

Ülkemizde Bankacılık sektörünün Kar / Zarar Tablosuna bakıldığında 2021 ilk yarısındaki 270,4 milyar TL’lik Faiz Geliri % 99,1 artarak 538,4 milyar TL’ye çıktığı görülmekte.

1 MAYIS ‘İŞÇİNİN EMEKÇİNİN BAYRAMI’

Yarından sonra 1 Mayıs, ‘İşçinin Emekçinin Bayramı’. Taksim yine yasak. Kutlu davaya tapanlara ve yasak savanlara kutlu olsun...

%100 Hayat Projesinden Yılmaz Kahraman “Yani hiçbir şekilde bizim arkamızda durulmadı”

Esenler Belediyesinin 2010 yılında İstanbul Ticaret Odası ile birlikte gerçekleştirdiği% 100 Hayat Projesi kapsamından faydalanmaya çalışan Yılmaz Kahraman 13 yıl sonra gazetemize konuştu

Esenler'de Erkek Kuaförleri Pazar Günleri Açık Kalacak

2011 yılında Esenlerde faaliyet gösteren Erkek Kuaförleri kendi aralarında yapılan ankette Pazar günleri kapalı ve tatil olmasını istediler. Bir kısım Berber Esnafı ise kapanmasını istememişti.

Esenlerde Demokratik Kitle Örgütleri, Halkı 1 Mayıs İçin Taksimde Buluşmaya Çağırdılar

DİSK Emekli-Sen öncülüğünde bir arayan gelen Esenler Demokratik kitle örgütleri CHP, DEM Parti, TİP ve Pir Sultan Abdal Esenler Şubesi Dörtyol Meydanında halka çağrıda bulunarak bildiri dağıttılar.

EĞİTİMDE ÖZGÜN MODEL, KÖY ENSTİTÜLERİ...

İçten ve dıştan ağır baskılar, bitmeyen siyasi ve ekonomik krizler, zorunlu değişimler ve geciken direnişler mutlaka reformsal süreçleri başlatır.

Kooperatif Ortakları Olarak Gelirleri Sorgulamaya Devam Ediyoruz

Tekstilkent’te geçmişten günümüze kadar sürekli giderlerin tartışıldığı bir kent görünümünden çıkıp gelirlerin özel yetenekli yönetim kurulu tarafından nasıl gizlendiği ortaya çıkarma görevi biz ortaklara düşmüş bulunmaktadır.

Liyakat de olsa: Adıgüzel Olayının bize anlattıkları

Basında kamuoyunda Onursal Adıgüzel in eşi E. Duygu ADIGÜZEL hakkında son dönemde çıkan haberler

SEÇİM SONUÇLARI NE DİYOR

Seçim üzerinden nerede ise 1 ay geçti. Sonuçlar üzerinden kanaatimce hiçbir siyasi oluşum gerekli dersi çıkartmıyor, daha doğrusu çıkartmak istemiyor.

ASALETİN ASLANOĞLU “Gün 1 Mayıstır ve biz Taksim meydanında anacağız”

ASALETİN ASLANOĞLU; NEDEN 1 MAYIS’I TAKSİM MEYDANINDA KUTLAMALIZ

GOP Trabzon Derneğinden anlamlı ziyaret.

Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Hakan BAHÇETEPE’yi ziyaret etti.